Vyhľadávanie:

Zvíťazili hráči z Expedície

Zvíťazili hráči z Expedície

Vedenie DZ Doprava v spolupráci so ZO OZ METALURG zorganizovali koncom júna už VIII. ročník turnaja v minifutbale o Putovný pohár riaditeľa divízneho závodu. Celkom 8 mužstiev hralo v dvoch skupinách na dvoch ihriskách futbalového areálu FK Šaca s rozmermi ako v hádzanárskej súťaži. Okrem vlaňajšieho víťaza, mužstva DÚ Lokomotívne a vozňové hospodárstvo, sa do turnaja prihlásili ďalší zástupcovia z prevádzok a dopravných úsekov.

Turnaja sa zúčastnilo viac než 150 zamestnancov DZ Doprava, pre ktorých organizačný štáb zabezpečil stravu i občerstvenie. V skupinách hral každý s každým, víťazi skupín sa potom stretli vo finále a mužstvá, ktoré skončili na druhých priečkach, hrali o 3. miesto. Prvenstvo v A skupine si vybojovali futbalisti z dopravného úseku Lokomotívne a vozňové hospodárstvo a víťazom B skupiny sa stalo mužstvo dopravného úseku Expedície. Finálový súboj nemal v riadnom hracom čase 2 x 15 minút víťaza, skončil sa bezgólovou remízou. Obidve mužstvá sa viac sústredili na defenzívu a okrem toho v bráne mali spoľahlivo chytajúcich brankárov Urbana a Trudňáka. Keďže ani dvojnásobné predĺženie neprinieslo rozhodnutie, na rad prišli strely zo značky 7-metrového pokutového kopu (pretože sa hralo na hádzanárskych ihriskách).

Víťazstvo si po napínavom priebehu rozstrelu napokon výsledkom 4:2 vybojovali hráči z Expedície, ktorým cennú trofej odovzdali riaditeľ DZ Doprava Ján Fáber, predseda ZO OZ METALURG Peter Pasternák a predseda organizačného štábu turnaja Konštantín Bednár. V zápase o 3. miesto zvíťazila prevádzka Cestná doprava nad dopravným úsekom Veľká Ida 3:0. Na záver organizátori tiež vyhodnotili a odmenili najlepších na turnaji. Najlepším hráčom sa stal Peter Šimko, najlepším brankárom bol Roman Trudňák, ktorý v štyroch stretnutiach inkasoval len jeden gól a najlepším strelcom sa s deviatimi gólmi stal Marek Pasternák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...