Vyhľadávanie:

Zvyk železná košeľa?

Zvyk železná košeľa?

Nové parkoviská plne k dispozícii vodičom

Nové parkoviská pri vrátnici č. 3 a za budovou Vonkajších vzťahov sú príjemným vianočným darčekom pre všetkých motorizovaných zamestnancov U. S. Steel Košice. Ukázala to aj malá anketa medzi vodičmi na parkovisku pri vstupnom areáli v pondelok popoludní. Každý z oslovených bol rád, že sa možnosti parkovania rozšírili. Zhodne konštatovali, že ranný stres z toho, kde zaparkujú sa stane minulosťou a oni budú môcť pokojne vykročiť do pracovného dňa. Zdá sa však, že zvyk je železná košeľa a niektorí odstavujú svoje motorové vozidlá aj teraz kde príde. Videli sme to pri vrátnici č. 3 i na parkovisku pri vstupe do U. S. Steel Košice. Potvrdil to aj manažér projektu Patricius Kuffa. "Napriek informáciám v Oceli východu vodiči v pondelok parkovali po starom pri vrátnici č. 3 a aj na hlavnom parkovisku pri vstupnom areáli stáli na tráve a v strede v parkovacích uličkách. Preto znovu žiadame všetkých, aby začali využívať nové parkovacie kapacity na obidvoch parkoviskách."

Stavbári počas uplynulého víkendu ešte urobili posledné úpravy na vyhradených parkovacích miestach pre invalidov. "Nachádzajú sa v úseku medzi vstupmi na sypané parkovisko. Imobilní občania tu majú k dispozícii osem miest na parkovanie. Súčasne sme upravili sypané parkovisko, kde mali stavbári počas výstavby parkoviska svoje stanovište," dodal Kuffa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...