31.07.2006

Finále U. S. Steel Talent Night 2006

Prvý koncert v STEEL ARÉNE

Košice, 31. júl 2006 - U. S. Steel Talent Night sa blíži k finále. Slávnostnou bodkou za šiestym ročníkom súťaže zameranej na vyhľadávanie a podporu talentovanej mládeže z východného Slovenska bude historicky prvý hudobný koncert v priestoroch STEEL ARÉNY, ktorý sa uskutoční 4. septembra 2006. Predpredaj lístkov v sieti Ticket portal začína 1. augusta 2006.

Počas súťažného večera sa predstavia šiesti finalisti júnových výberových kôl. V kategórii hudobné skupiny a spev uvidíme košický Good Fancy a kapely Koma Jota a Asfalt z Prešova. Výlučne domáce zastúpenie predstavujú finalisti kategórie tanec - Aron Tesfaye, dvojica Richard Szilágyi - Silvia Kozáková a súbor TST, z Košíc. Nesúťažne vystúpia aj ďalšie dva súbory, ktoré porotu zaujali, a to tanečné štúdio "S" z Košíc a tanečný klub Trend z Popradu.
Atmosféru slávnostného večera dotvoria hudobní hostia Arash & Band, Katka Knechtová so skupinou Peha, Jana Kirschner a Peter Cmorík. V spoločnom vystúpení sa predstavia aj členovia poroty - hudobný producent Oskar Rózsa a hudobník Marián Čekovský. Túto dvojicu v porote doplnia Ján Ďurovčík, Fredy Aisy, Julo Viršík, Lenka Slaná, Martin Sarvaš, Klaudia Bittererová a Daniel Lipták, ktorí spoločne rozhodnú o absolútnych víťazoch U. S. Steel Talent Night 2006. Tí v prípade hudobnej skupiny získajú možnosť nahrať vlastný album a v kategórii tanec vecné ceny v hodnote 100 000 Sk.

Príďte podporiť mladé talenty! Začiatok koncertu 4. septembra 2006 je o 19.00 hod. Brány do STEEL ARÉNY budú otvorené hodinu pred začiatkom podujatia. Cena vstupeniek je 150 a 200 Sk. Lístky bude možné zakúpiť v predpredaji od 1. augusta 2006.

Ľubomíra Šoltésová
Manažér pre vzťahy s médiami