09.12.2003

"Štedré vločky" košičanom

9. december 2003, Košice - 13. decembra o 17.00 hod. na Hlavnej ulici pripravuje spoločnosť U. S. Steel Košice hudobný darček všetkým košičanom ako poďakovanie za podporu, ktorú vo svojom regióne dostáva. Na javisku pri soche Immaculata vystúpia a všetkých prítomných budú zabávať skupiny Second Chance, Beg Bajazid, Sedona a Megbet, známe zo súťaže Talent Night až do 19.00 hod., kedy sa v Štátnom divadle Košice začne benefičný koncert s názvom "Štedré vločky". Sviatočnú atmosféru si budú môcť vychutnať všetci Košičania v priamom prenose cez veľkoplošnú obrazovku.

Najkrajšie sviatky roka sa opäť ponesú v znamení otvorených sŕdc zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice. Do dobrovoľnej zbierky určenej Východoslovenskému onkologickému ústavu na kúpu multifunkčného diagnostického prístroja prispelo 12 054 zamestnancov sumou 1 111 956 korún. Spoločnosť U. S. Steel Košice sa pri vyhlásení zbierky zaviazala prispieť rovnakou finančnou čiastkou akou jej zamestnanci. Ďalšie dva šeky po 250 000,- Sk poputujú do Detského domova na Uralskej ulici a Domu sociálnych služieb na Opatovskej ulici v Košiciach. Symbolické šeky v celkovej sume 2 723 912 korún za zamestnancov a spoločnosť odovzdajú zástupcovia vedenia spoločnosť vybraným subjektom v rámci programu Vianočného koncertu U. S. Steel Košice.

Tento rok pozvanie na koncert prijali a svojimi piesňami potešia Marika Gombitová, Barbara Haščáková, Jana Kirschner, Peter Hapka, Štefan Margita v duete s Michaelou Várady, Orchester Štátneho divadla Košice a husľové trio G Strings.

POZVÁNKA:
Dovoľte, aby sme Vás pozvali na generálnu skúšku programu Vianočného koncert, ktorá sa uskutoční 13. decembra 2003 (sobota) o 14:00 hod. v Štátnom divadle v Košiciach.

hovorca U. S. Steel Košice, s.r.o.
E-mail: jbacausske.sk