13.12.2005

Vyhodnotili projekt spolupráce s Veĺkou Idou, šacou a Lunikom IX

Košice, 13. decembra 2005 - Spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o. v rámci projektu pre znevýhodnené skupiny poskytuje prácu 130 osobám z Veľkej Idy, mestskej časti Šaca a Luník IX formou personálneho lízingu. Pri príležitosti dnes už tradičných predvianočných stretnutí s účastníkmi projektu predstavitelia spoločnosti uzatvorili pracovné zmluvy s najlepšími z nich. Stretnutia sa zúčastnil prezident spoločnosti David H. Lohr, starosta obce Veľká Ida František Šnír a Jozef Červeň, kňaz vykonávajúci misiu na Luníku IX. Pracovné zmluvy za spoločnosť podpísal Miroslav Kiraľvarga viceprezident pre ľudské zdroje.

Za svoju prácu boli takto odmenení František Mata z obce Veľká Ida, Marcel Šaňa a Milan Balog z Luníka IX. František Mata nastúpi do pracovného pomeru od 1.1.2006 ako zamestnanec divízneho závodu (DZ) Koksovňa, ostatní dvaja budú pôsobiť v prevádzkach DZ Energetika.

U. S. Steel Košice realizuje špeciálne zamestnanecké projekty už viac ako tri roky. Spolupracuje pri tom s obcou Veľká Ida, mestskou časťou Šaca a Luník IX.

E-mail: jbacask.uss.com