Vyhľadávanie:

medzinárodný maratón mieru
           

 

Spoločnosť U. S. Steel Košice je dlhoročným generálnym partnerom Medzinárodného maratónu mieru. Hoci sa v prvom rade zameriavame na hutnícku výrobu a spokojnosť našich zákazníkov, prirodzenou súčasťou nášho podnikania je aj spolupráca s mnohými organizáciami v prospech rozvoja mesta a regiónu.

Pomáhame skvalitňovať vzdelávanie, kultúru, zdravotnú aj sociálnu starostlivosť. V oblasti športu sme partnerom majstrovského tímu HC Košice a máme aj vlastný program na podporu malých športových talentov Tvoja šanca hrať.

Na MMM opäť účastnícky rekord

 

 

Medzinárodný maratón mieru v Košiciach patrí medzi naše najobľúbenejšie podujatia a sme hrdí na to, že spolu vytvárame podmienky  pre skvelé výkony favoritov na hlavnej maratónskej trati. Na tú však môžu postaviť všetci, ktorí radi športujú alebo sa chcú spolu s priateľmi alebo svojimi rodinami zabaviť. Minimaratón U. S. Steel Family Run ponúka príležitosť zabehnúť 4,2 km, teda desatinu maratónskej trate a zažiť pravú športovú atmosféru v historickom centre Košíc. Obľúbený je aj polmaratón či štafetový beh 4 x ¼ maratón. Medzi pretekármi vo všetkých disciplínach sú desiatky našich zamestnancov a na košický maratón pozývame našich obchodných partnerov i deti z detských domovov.

Všetky dôležité informácie pre pretekárov i športových fanúšikov sú dostupné na www.kosicemarathon.com.  


Fotogaléria

93. Medzinárodný maratón mieru, 2. 10. 2016

NOVINKY PRE ZAMESTNANCOV

Preteky na Jahodnej sú zrušené

S poľutovaním Vám oznamujeme, že Zimné športové hry USSK 2024 na Jahodnej sa z dôvodu nepriaznivých klimatických podmienok 9.3.2024 neuskutočnia.

ADRESA:
 

U. S. Steel Košice, s.r.o.
Vstupný areál U. S. Steel
044 54 Košice
Slovenská republika

FAKTURAČNÉ ÚDAJE:
 

IČO: 36 199 222
IČ DPH: SK7020000119
Obchodný register: Okresný súd Košice I, Odd.: Sro, Vložka č.: 11711/V

NAVŠTÍVTE NÁS:

 

Ako sa k nám dostať - Google map

GPS súradnice:
48.624314 N, 21.188045 E –

Nakladacie miesta DZ EXpedícia

Môžete navštíviť aj stránky našej materskej spoločnosti
United States Steel Corporation.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...