04.05.2018

Embraco udelilo U. S. Steel Košice cenu Top dodávateľ roku 2017

Autor: -ker-

Spoločnosť U. S. Steel Košice nedávno získala ďalšie významné ocenenie - Top performing supplier 2017 od firmy Embraco Europe, významného globálneho výrobcu kompresorov pre priemysel a domáce spotrebiče.

U. S. Steel Košice dodáva pre Embraco ocele na výrobu statorov a rotorov pre elektromotory. Firma udelila túto cenu vôbec po prvý raz, pričom spomedzi veľkého množstva svojich dodávateľov sa rozhodla ako prvú oceniť práve U. S. Steel Košice. Košickí hutníci získali ocenenie najmä za výkon v oblastiach, ktoré si Embraco v dodávateľskom reťazci podľa vlastných slov cení najviac, a to je kvalita, úroveň služieb, trvalá udržateľnosť a vzájomná spolupráca. „Neustále zlepšovanie vzťahov v rámci dodávateľského reťazca je  v súčasnom podnikateľskom prostredí mimoriadne dôležité ako garancia dlhodobej udržateľnosti,“ uvádza sa okrem iného v odôvodnení ocenenia. Ako k tomu uviedol Stanislav Ferenčák, obchodný riaditeľ pre dynamo materiál z úseku GM predaja pre priemysel: „Pre U. S. Steel Košice je to veľký úspech. Vždy nás poteší, keď zákazník ocení našu prácu. Doteraz sme takéto ocenenie nezískali. Je to výsledok snaženia veľkého množstva ľudí a tiež dobrej komunikácie so zákazníkmi.“