17.12.2003

Neostalo len pri Košiciach

Košice, 17. decembra 2003 -Manželka prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Phyllis Navettová navštívila v uplynulých dňoch štyri detské domovy. So zámerom stretnúť sa s deťmi a obdariť ich v tento predvianočný čas, prišla všade s plnou náručou sladkostí a hračiek. Bábiky, autíčka, xylofóny, spoločenské hry a knihy potešili 195 detí.

"Peniaze venované deťom nie sú nikdy stratené. Deti sú naša budúcnosť," povedala pani Navettová na návšteve detského domova na Uralskej ulici v Košiciach. Bola to jej prvá návšteva takéhoto zariadenia, na ktorej ju sprevádzala Mary Ann Connorová, manželka viceprezidenta pre účtovníctvo U. S. Steel Košice. Obe zavítali aj do detského domova v Sečovciach, Nižnej Kamenici a Dobšinej. Deti sa na tieto návštevy skutočne pripravili. Nikde nechýbala vianočná výzdoba. Za darčeky sa poďakovali básničkami a piesňami o Vianociach. Šestnásťročný Marek z detského domova v Dobšinej sa lúčil so slovami: "Boli u nás dobrí ľudia s dobrým srdcom."

Prezident spoločnosti U. S. Steel Košice Christopher J. Navetta spolu s manželkou Phyllis strávia Vianoce v Spojených štátoch v kruhu svojich blízkych. Nový rok sa však chystajú privítať v prevádzkach spoločnosti U. S. Steel Košice medzi jej zamestnancami.

hovorca U. S. Steel Košice, s.r.o.
E-mail: jbacausske.sk