31.05.2007

Tanečná párty v ZOO

Košice, 31. máj 2007 - Už túto sobotu sa košická ZOO premení na miesto plné hudby, tanca a zábavy. Na tanečnú párty v ZOO pozýva spoločnosť U. S. Steel Košice všetky deti pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.

Malí aj veľkí budú môcť svoj sviatok osláviť skutočne atraktívne. Pripravený je pre ne bohatý program a množstvo krásnych cien. Tanečná párty začína o 14.00 hod., no brány ZOO budú otvorené už od 9. hodiny. Tanečné umenie spojené s ukážkami a lekciami tanca pre deti ponúkne Tanečná škola Milana Plačka. Program doplní hudobno-tanečná skupina ABBA born again, tancujúce zvieratká, finalista Talent Night Tomáš Krak, vlasové štúdio, maľovanie na tvár a množstvo ďalších prekvapení. Okrem súťaží a hier na deti čakajú rozprávky, vedomostný kvíz, nafukovací hrad, naozajstný skautský stan či safaribus. Fanúšikov hokeja poteší autogramiáda hokejistov HC Košice Petra Bartoša, Stanislava Grona, Gabriela Špilára a Juraja Faitha. Areál ZOO spestrí výstava výtvarných prác detí z nedávneho slávnostného otvorenia chovného zariadenia pre tulene.

O občerstvenie návštevníkov sa okrem bufetových stánkov ZOO postará aj šesť stanovísk spoločnosti U. S. Steel Services s ponukou rôznych špecialít, pochutín a nápojov. Vstupenka pre dospelého stojí 50 Sk. Pre deti je vstup do ZOO zdarma.

Doprava:
Hromadná doprava do zoologickej záhrady bude posilnená. Okrem pravidelnej autobusovej linky č. 29 bude k dispozícii tiež bezplatná kyvadlová doprava. Premávať bude z parkoviska na Námestí osloboditeľov v 7-minútových intervaloch na trase Železničná stanica, Jumbo centrum a OD Mier v čase od 11.30 do 14.30 hod. Zo zastávky ZOO späť do Košíc v čase od 15.30 do 18.30 hod. Parkovanie oproti VšZP bude v čase od 11.30 do 19.00 hod. zdarma.