28.01.2019

Vždy dotiahne veci do konca

Autor: -zb-

Decembrovým šampiónom bezpečnosti sa stal Ladislav Révés

Decembrovým šampiónom bezpečnosti sa stal inšpekčný zámočník Ladislav Révés z útvaru riaditeľa pre spoľahlivosť vyhradených technických zariadení. K úspechu mu zablahoželali prezident spoločnosti U. S. Steel Košice Jim Bruno a generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu a REACH Mark Salo.

Ladislav Révés ako inšpekčný zámočník koordinuje predovšetkým odstraňovanie nálezov v aglomerácii. Na svojom konte  má dva bezpečnostné Carnegie projekty, ktorých realizáciu aj koordinoval . Prvým bolo zvýšenie spoľahlivosti napínacej stanice dopravného pásu RM 311 a druhým zvýšenie efektívnosti a bezpečnosti opráv dopravných pásov zásobujúcich spekacie pásy. Podieľal sa aj na projektoch zvýšenia bezpečnosti a úspory nákladov pri opravách veľkostrojov Naberač 1, 2, 3 v divíznom závode Vysoké pece a pri vytvorení bezpečnej cesty pre výkon vstupu do dymovodov v aglomerácii.

„Čo si na jeho prác vážim?“ reaguje jeho priamy nadriadený, majster inšpekcie strategických zariadení Rastislav Pituch. „Predovšetkým to, za čo dostal ocenenie – teda že ku všetkému pristupuje veľmi aktívne. Hocijakú úlohu dostane, ide za jej riešením, dotiahne veci do konca. Ocenenie si určite zaslúži, to je jasné. Aj všetci kolegovia si ho vážia, vedia, že je to veľký pracant, že sa na neho dá spoľahnúť.“