Vyhľadávanie:

Ďalšie ocenenie do USSK

Ďalšie ocenenie do USSK

Víťazi BSC Global Value Plus Award za 4. štvrťrok 2006 sú známi

V mene vedenia BSC by sme chceli poďakovať za všetky nominácie v globálnom programe oceňovania zamestnancov BSC - v programe BSC Global Value Plus, ktoré ste nám zaslali počas 4. štvrťroka 2006. Všetky nominácie posúdilo vedenie BSC a víťazov vybralo na základe preukázaného úžitku a prínosu hodnoty pre korporáciu USS.

Víťazom posledného štvrťroka minulého roka sa stal Goran Stepanoski, manažér tímu BSCe pre procesnú kontrolu v oblasti manažmentu aplikácií v srbskom závode. Nominovali ho za vynikajúce vodcovské zručnosti a za úspešné plnenie, či prekročenie všetkých očakávaní, požadovaných od kľúčových užívateľov a výkonného manažmentu v Srbsku. Zapojil sa do viacerých projektov, napr. iniciatíva 60HPD, BOP-L2, Odlievareň L2, model odoberania tepla, meranie vlhkosti koksu, atď. Boli to extrémne náročné požiadavky, ktorých realizácia bola pod veľkým časovým tlakom. Tieto implementácie pomôžu najlepším postupom (best practices) a preukázaným prevádzkovým metódam do zariadení, zvyšujúc tak efektivitu, kvalitu a produktivitu pri súčasnej redukcii nákladov. Ziskom 1. miesta sa Goran kvalifikoval na výročnú cenu BSC - Global Value Plus, ktorú udelia v lete 2007.

Spomedzi nominovaných vybralo vedenie BSC aj Audrey Dornovú a Jitku Urbaníkovú. Audrey Dornovú nominovali za prácu na pozícii Senior Business Services Specialist v BSCna v oblasti riadenie majetku a infraštruktúry. V súčasnosti pracuje ako manažérka tímu v oddelení Performance Activities. Je mimoriadne aktívnou špecialistkou vo svojom odbore. Jej úsilie a vyjednávacie schopnosti pomohli našej spoločnosti uzatvoriť výhodné zmluvné dohody.

Jitka Urbaníková je zamestnankyňou BSC Europe v USSK. Pracuje ako technická špecialistka v oddelení Podpora zákazníkov a infraštruktúra. Ocenili ju za sústavný vynikajúci výkon, výrazné zapojenie sa do vývoja a školení systému Asset Change Management a za významnú redukciu nákladov počas projektu aplikácie softvéru HPSD. Jej pracovný výkon vysoko prekračuje normy a neustále dosahuje výborné výsledky.

Blahoželáme Goranovi, Audrey a Jitke k získaniu dôležitého ocenenia BSC Global Value Plus za 4. kvartál roku 2006. Program pokračuje aj v roku 2007. Ak poznáte niekoho z BSC, o kom si myslíte, že si zaslúži podobné ocenenie, dajte nám o ňom vedieť. Nominovať na ocenenie BSC Global Value Plus tých z nás, ktorí prekročili všetky očakávania pri prispievaní hodnôt do našej spoločnosti, môžete kedykoľvek počas roka prostredníctvom formulára, ktorý je dostupný na všetkých domovských webových intranetových stránkach BSCna a BSCe: http:// www.intranet.usske.sk/app/bsc/gap/gapn.htm. Viac informácií nájdete na intranetovej stránke BSC a nominujte.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...