Vyhľadávanie:

Dva tituly Košičanom

Dva tituly Košičanom

V uplynulom mesiaci zorganizoval Karate klub Kretovič Košice v spolupráci s Východoslovenskou úniou karate a bojových umení majstrovstvá Slovenska v karate družstiev pre rok 2011. Šampionát sa konal už po deviaty raz po sebe v telocvični Strednej odbornej školy železničnej na Palackého ulici v Košiciach. Podujatie z pozície generálneho reklamného partnera aj v tomto roku podporila spoločnosť U. S. Steel Košice.

Na žinenkách sa predstavilo 123 družstiev v súťažiach kato a kumite. Na tatami bojovalo o cenné trofeje až 369 pretekárov a pretekárok v kategóriách žiactva, dorastu, juniorov, junioriek, mužov a žien. Najúspešnejšími pretekármi z košických klubov boli karatisti z KK Union Košice VUKABU, ktorí v súťaži KUMITE získali dve zlaté, dve strieborné a jednu bronzovú medailu. Zlato vybojovali dorastenci a juniorky, striebro muži a chlapci do 8 rokov, bronz ženy. Jednu striebornú medailu pre klub KK Kretovič Košice vybojovali juniorky. V súbornom cvičení KATA ostali Košičania bez titulu, ale na 2. mieste sa umiestnili žiaci a dorastenci z KK Kretovič a ďalšie štyri tretie miesta získali juniorky z KK Kretovič a žiaci, žiačky a juniorky z TJ Metropol Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...