Vyhľadávanie:

Letná stáž 2023 je v plnom prúde

Letná stáž 2023 je v plnom prúde

Vysokoškoláci dostávajú príležitosť naštartovať svoju kariéru.

Odštartovali sme už 22. ročník Letnej stáže pre študentov 3. a 4. ročníka denného vysokoškolského štúdia obľúbenou teambuildingovou aktivitou v stredisku Medzev. Študenti pod vedením skúsených lektoriek útvaru Tréning a vzdelávanie riešili rôzne tímové úlohy zamerané na vzájomné spoznávanie sa a rozvoj zručností pre prácu v tímoch.

Stáž je príležitosťou pre študentov vysokých škôl, aby sa oboznámili s prevádzkovými a administratívnymi činnosťami, aby získali nové vedomosti a zručnosti nad rámec univerzitných učebných osnov pod vedením skúsených mentorov. Je to pre nich možnosť zoznámiť sa so „skutočným svetom“ fungovania priemyselného podniku. V spolupráci s útvarom Vonkajšie vzťahy absolvujú aj exkurziu vo výrobných prevádzkach spoločnosti, ktorá patrí k najatraktívnejším počas stáže.

Okrem praxe majú študenti pripravené zaujímavé odborné tréningy a školenia zamerané na osvojenie si ďalších zručností a reálne sa zúčastňujú na projektoch a úlohách. „Mladí študenti nám dokážu priniesť nové nápady a modernejší pohľad na svet,“ hovorí Dana Sikorová z útvaru GM pre ľudské zdroje. „Veľmi nás teší záujem študentov stráviť leto produktívne v našej spoločnosti a veríme, že získané praktické skúsenosti a poznatky im pomôžu v ďalšom štúdiu a zvýšia príležitosť na štart ich kariéry.“

Na titulnej snímke a fotkách nižšie z teambuidingovej aktivity v Medzeve sú 3 skupiny stážistov, ktorí mali za úlohu  navrhnúť svoj erb a zobraziť na ňom niečo o každom členovi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...