Vyhľadávanie:

Na plný plyn

Na plný plyn

23. ročník tradičnej a obľúbenej motoristicko-vedomostnej súťaže Rallye Opatovská – Žiť na plný plyn sa minulý týždeň uskutočnil v areáli Spojenej školy na Opatovskej ceste 101 v Košiciach.

Súťažiacich posádok bolo 25, zapojilo sa spolu 75 žiakov. Medzi vodičmi sa nestratili ani naši manažéri, ktorí mali bohaté zastúpenie. Volantu sa chopili: Marek Lukačin (na titulnej snímke spolu so svojou posádkou), Marek Jenčo, Stanislav Petro, Róbert Žihľavník a Stanislav Ferenčák.

„Chodievam na toto podujatie pravidelne. Robím to kvôli deťom. Túto akciu vnímam ako jednu z najpozitívnejších, pretože  je pre deti, ktoré nemajú úplne ľahký život a každé takéto spestrenie im ho spríjemňuje a zlepšuje,“ povedal Marek Lukačin.

Súťažná trať dlhá cca 59 km viedla Košicami a okolím podľa pripraveného itinerára. Ten doviedol súťažné posádky na tri stanovištia, na ktorých mohli žiaci získavať body za správne odpovede na súťažné otázky. Na jednom stanovišti preukazovali svoje zručnosti aj vodiči áut.

Aj napriek počiatočnej nepriazni počasia dopadla celá súťaž úspešne. Všetky posádky našli súťažné stanovištia a došli do cieľa.

„Za možnosť realizovať túto akciu pre žiakov školy ďakujeme najmä tradičnému generálnemu sponzorovi U. S. Steel Košice,“ napísala nám Mária Čabalová, riaditeľka školy.

 

Foto: Slávka Tvrdoňová

   

   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...