Vyhľadávanie:

Nový bufet pre oceliarov

Nový bufet pre oceliarov

Najbližšie čaká rekonštrukcia jedáleň a kuchyňu ÚMD

Oceliari sa po niečo viac ako štyroch mesiacoch dočkali. V stredu 7. februára  pre nich totiž predstavitelia spoločnosti Compass Group v prítomnosti  viceprezidenta pre ľudské zdroje U. S. Steel Košice Martina Pitoráka, predáka odborovej organizácie OZ KOVO USSK Juraja Vargu a ďalších hostí po rekonštrukcii otvorili nielen novotou, ale aj všakovakými dobrotami voňajúci  bufet Oceliareň 1. Po vlaňajšej rekonštrukcii bufetu TŠP ide o druhé stravovacie zariadenie s bistrom v podniku pod značkou Appetty´s.

„Je to perfektné. Som tu už 36 rokov, ale taký pekný bufet tu ešte nikdy nebol. Myslím si, že sem ľudia budú radi chodiť, pretože sa tu budú môcť stravovať kultúrne a v pekných priestoroch,“ povedal nám vedúci prevádzky Oceliarne 1 Albín Kočiš.  Podľa jeho slov toto zariadenie budú celkom isto využívať aj mnohí ďalší zamestnanci U. S. Steel Košice, ale aj dodávateľských firiem, pretože bufet Oceliareň 1 leží na dôležitej križovatke v srdci firmy. „Je to dobrá cesta, pretože spokojný a dobre najedený zamestnanec, to je aj dobrý výkon v práci. Navyše si myslím, že spokojnejší budú nielen naši zamestnanci, ale aj zamestnanci Compass Group, ktorí tu budú pracovať vo veľmi peknom prostredí,“ dodal k tomu odborový predák Juraj Varga.

Podľa regionálneho riaditeľa Compass Group Gabriela Vrzala stála rekonštrukcia asi 180 tisíc eur. Nad rámec pôvodnej zmluvy investovali aj do nového technologického vybavenia bufetu a bistra. Rozšírili priestory na sedenie na 70 miest a zmenil sa aj výdaj teplej stravy. „Pre zákazníkov sa tým jednoznačne zvýši komfort stravovania,“ uviedol Gabriel Vrzal.  Zároveň sa poďakoval za spoluprácu aj vedúcemu oddelenia sociálna politika a mimomzdová motivácia Miroslavovi Sajkovi, ktorý celú rekonštrukciu koordinoval za spoločnosť U. S. Steel Košice. Na slávnostnom otvorení sa za Compass Group zúčastnil aj jej nový generálny riaditeľ pre Slovensko, Poľsko a ČR Jurek Zalopa a tiež prevádzkový riaditeľ Daniel Digoň. Ten ocenil, že ich firma dostala v Košiciach dôveru  aj na ďalších päť rokov. V rámci nového kontraktu plánujú už v lete pokračovať v ďalších rekonštrukciách. Najbližšie čaká prestavba jedáleň a kuchyňu ÚMD známu aj ako „Tisícpäťstovka“.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...