Vyhľadávanie:

Ples prvovýroby

Ples prvovýroby

Ani nie týždeň po plese U. S. Steel Košice sa v piatok 18. 1. 2013 v priestoroch Domu umenia uskutočnil 3. reprezentačný ples odborových organizácií prvovýroby, ktorými sú ZO OZ KOVO Koksovňa, Vysoké pece a Oceliareň.

Moderátorom plesu bol všetkým dobre známy herec, komik a zabávač Michal Hudák. Slávnostný príhovor patril predsedovi ZO OZ KOVO Vysoké pece Michalovi Tabákovi, ktorý všetkým hosťom zaželal pekný večer, príjemnú zábavu a nezabudol povedať, že zamestnanci prvovýroby si takýto ples za svoju náročnú prácu v ťažkých hutníckych podmienkach zaslúžia. Po slávnostnej večeri a úvodnom viedenskom valčíku skupiny Akcent sa rozprúdila dlho očakávaná, uvoľnená a dobrou náladou hýriaca zábava, ktorú anekdotami a vtipmi obohatil moderátor podujatia. Hlavnou účinkujúcou programu bola speváčka Mária Čírová. Pred polnocou vystúpila hudobná skupina Ščamba. Približne šesťsto hostí si mohlo vybrať, kde sa budú zabávať a tancovať, či na prízemí alebo druhom poschodí, kde hrala skupina New Barbados. Nálada na plese bola výborná, o čom svedčí i to, že poslední zabávajúci sa opúšťali Dom umenia po piatej hodine ráno.

Organizátori ďakujú všetkým za účasť, príjemnú atmosféru a o rok dovidenia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...