Vyhľadávanie:

Poďakovanie za Deň narcisov 2024

Poďakovanie za Deň narcisov 2024

18. apríl sa niesol v duchu Dňa narcisov. Dobrovoľníkov s pokladničkami sme stretli aj v našom areáli. Naši zamestnanci prispeli do tejto jedinečnej verejno-prospešnej zbierky sumou 1.081,21€.

„Deň narcisov dosiahol v Košiciach a okolí krásny výsledok – 67 213,10 EUR. ĎAKUJEME vám všetkým, že sme spoločne dokázali spojiť ľudí v pozitívnej emócii, ktorej nástrojom bol malý žltý narcis - kvet nádeje. ĎAKUJEME, že ste nám pomohli, aby sme my mohli pomáhať ďalej - onkologickým pacientom a ich blízkym,“ poďakovala za tím Ligy proti rakovine Ľubica Slatina z Centra pomoci v Košiciach.

O tom, akú bezplatnú pomoc realizuje vďaka výnosu zo zbierky Liga proti rakovine, sa viac dozviete tu:  Deň narcisov - ako pomahame

V rámci nášho regiónu má Liga proti rakovine Centrum pomoci v Košiciach. Je to denné centrum, ktoré pomáha pacientom z východoslovenského kraja. Ktokoľvek, kto má skúsenosť s onkologickou diagnózou (pacient v liečbe či po liečbe, prípadne príbuzný pacienta) sa môže na Centrum pomoci v Košiciach obrátiť: Košice – Liga proti rakovine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...