Vyhľadávanie:

Podujatie Rodiny športujú už na budúci týždeň

Podujatie Rodiny športujú už na budúci týždeň

Už iba desať dní nás delí od podujatia Rodiny športujú, ktoré sa uskutoční v sobotu 13. augusta 2016 v Doškoľovacom stredisku v Medzeve. V uplynulých vydaniach novín sme vás informovali o pripravovaných športových súťažiach i sprievodných nesúťažných aktivitách, dnes pridávame poslednú informáciu, ktorou rozširujeme body bohatého programu.

Aj tohto roku budete môcť v areáli strediska zavítať do Stanu zdravia zdravotnej poisťovne Dôvera, kde si budete môcť dať zmerať napríklad krvný tlak, BMI (Body Mass Index) - čo je najviac využívaná metóda na meranie obezity, využiť novinku - analýzu krvi na celkový cholesterol a cukry a pH hodnoty v tele alebo dať si vyšetriť telo kvantovým rezonančným magnetickým analyzátorom a tak ďalej.

Deti určite potešia štvornohí miláčikovia – psíky, ktorých privedú členovia klubu Psie centrum POZITIV. Predvedú sa kynologickým športom agility, pri ktorom pes pod vedením psovoda prekonáva prekážky na parkúre. V prípade záujmu si budú môcť vyskúšať, ako správne pracovať so zvieracími kamarátmi.

Zážitok sľubuje aj stretnutie s hokejistami, reprezentantmi SR na tohtoročných majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji, odchovancami HC Košice pôsobiacimi v zahraničí, Martinom Marinčinom a Tomášom Jurčom. Svoju účasť organizátorom potvrdili, prekážkou ich prítomnosti medzi hutníkmi môžu byť iba náhle pracovné povinnosti. Veríme, že im do cesty nič neočakávané nepríde a že autogramiádou všetkých potešia.

Ak ste iba teraz začali uvažovať o tom, že by ste do Medzeva predsa len radi išli, musíme vás, žiaľ, už sklamať. Kapacita štyristo miest je naplnená, organizátori prihlasovanie zastavili. Na železiarov a ich rodiny sa už teraz tešia a zároveň prosia o dochvíľnosť. Pripomínajú, že registrácia sa končí 13. 8. o 9. hodine.

Zároveň tiež prosia všetkých prihlásených, ktorí sa pre akýkoľvek dôvod na podujatí nebudú môcť zúčastniť, aby o tom vopred informovali Mariannu Beluškovú z Vonkajších vzťahov USSK. Tel. čísla: 3-0426, mobil 917 704 182. Je to dôležité kvôli rozdeleniu účastníkov do športových súťaží.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...