Vyhľadávanie:

Predstavujeme sériu videí U. S. Steel Carbon Free and Me℠

Predstavujeme sériu videí U. S. Steel Carbon Free and Me℠

V minulom roku si U. S. Steel stanovila odvážny cieľ dosiahnuť do roku 2050 nulovú bilanciu uhlíka. Čo bude potrebné na to, aby sme sa tam dostali? Počas mesačnej série s názvom Carbon Free and MeSM (Bezuhlík a ja) sa dozviete viac o tom, čo robíme, aby sme zabezpečili splnenie nášho cieľa.

Už viac ako storočie neexistuje žiadna výzva, ktorú U. S. Steel neprijala. Dodali sme oceľ, ktorá vybudovala naše komunity, spájala naše mestá a chránila našu krajinu. Keď sa pozeráme do budúcnosti, vieme, že klimatická kríza si vyžaduje, aby sme si stanovili náš najambicióznejší cieľ – ochranu našej planéty.

Súčasné technológie výroby ocele nemôžu eliminovať všetky emisie CO2, takže U. S. Steel si stanovila za prioritu implementáciu postupov na dosiahnutie uhlíkovej neutrality v rámci našich procesov.

Iniciatíva spoločnosti U. S. Steel Carbon Free and MeSM nadväzuje na stratégiu spoločnosti Best for All® (To najlepšie pre všetkých), ktorá sa usiluje o ziskovú a udržateľnú výrobu ocele, schopnú dodávať inovatívne oceľové riešenia, ktoré sú najlepšie pre ľudí a našu planétu.

Viac sa dozviete v dnešnom jednominútovom videu, ktoré je k dispozícii tu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...