Vyhľadávanie:

Premiérové podujatie pre ženy

Premiérové podujatie pre ženy

Medzi účastníčkami aj členky tímu U. S. Steel Košice Women's Network

Košice budú mať prvý beh venovaný výhradne ženám. V lesoparku rekreačnej zóny Anička v Košiciach sa v nedeľu 4. septembra 2011 od 16.00 hod. uskutoční bežecké podujatie na 5 km trati s názvom VELVET RUN, ktoré bude určené výlučne nežnému pohlaviu. Okrem behu je možné trať zdolať aj chôdzou - s paličkami (Nordic Walking) alebo bez nich. Organizátori z agentúry Progress Promotions Košice s neziskovou organizáciou Misia 24 sa rozhodli začať s takouto aktivitou nielen v našom meste, ale aj vo východoslovenskom regióne, kde je zastúpenie žien v oblasti rekreačného športu dosť nízke. Rekreačný beh či chôdza, ako základná pohybová aktivita nenáročná na čas, miesto, úroveň kondície a výstroj, by mohol byť odpoveďou, kde začať. Výťažok zo štartovného 5 eur pôjde na rozvoj komunitného športu na sídliskách.

Záujemkyne o účasť v 1. ročníku VELVET RUN sa môžu prihlásiť a registrovať na www.velvetrun.sk, kde nájdu o tomto podujatí viac informácií. Ak sa chcete podujatia zúčastniť ako členka tímu U. S. Steel Košice Women's Network, po registrácii nahláste účasť Ľubomíre Šoltésovej z Vonkajších vzťahov mailom, alebo na tel. čísle 3-4250.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...