Vyhľadávanie:

Príležitosť naučiť sa niečo nové si študenti nenechajú ujsť

Príležitosť naučiť sa niečo nové si študenti nenechajú ujsť

V spoločnosti U. S. Steel Košice otvorili štrnásty ročník letnej stáže

V piatok 1. júla 2016 sa v šikmej zasadačke hlavnej administratívnej budovy v prítomnosti prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Scotta D. Buckisa, viceprezidenta pre ľudské zdroje Martina Pitoráka, generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milana Polču, riaditeľa pre nábor a výber Ľubomíra Gromoša a členov jeho tímu začal pre tridsať poslucháčov štvrtých ročníkov vysokých škôl technického aj ekonomického zamerania zo Slovenska i zahraničia v poradí už štrnásty ročník dvojmesačnej letnej stáže.

Mladých ľudí, ktorí prešli výberovým procesom a do košickej oceliarne si prišli po praktické skúsenosti a nové zručnosti, prezident Scott Buckiso v krátkom príhovore okrem iného povzbudil, aby využili príležitosť naučiť sa počas stáže niečo nové, aby boli na pridelených pracoviskách zvedaví a pýtali sa. „A tak, ako máme my od vášho pôsobenia vysoké očakávania, majte vysoké očakávania od prístupu a starostlivosti o vás tu v našej spoločnosti aj vy,“ vyzval na záver stážistov.

Študenti, informoval generálny manažér Milan Polča, budú mať stáž, tak ako po minulé roky, rozdelenú na dve časti. Väčšinu pracovných dní budú „zarezávať“ na pracoviskách, a to buď priamo vo výrobe alebo na odborných útvaroch, oboznamovať sa s fabrikou a zapájať sa pod vedením skúsených mentorov do riešenia pridelených úloh, zvyšný čas budú venovať interaktívnym tréningom manažérskych zručností, ktoré sú základom pre nadobudnutie kľúčových kompetencií. Letnú stáž uzavrie riešenie prípadovej štúdie.

Na programe úvodného mítingu bola aj prezentácia spoločnosti U. S. St­eel Košice v podaní riaditeľa pre vonkajšie vzťahy Jána Baču a Františka Gregora z centra pre návštevníkov, ako aj školenie z bezpečnosti práce a kardinálnych pravidiel.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...