Vyhľadávanie:

Rodiny hutníkov obsadia športoviská už o mesiac

Rodiny hutníkov obsadia športoviská už o mesiac

Registrácia na podujatie sa už začala

Ešte ste sa neprihlásili na jedno z najpopulárnejších podujatí našej firmy Rodiny športujú? Čas ešte máte, ale ten sa kráti. Zaregistrovať sa môžete prostredníctvom elektronickej aplikácie na intranete do 27. júla 2018 alebo do naplnenia kapacity, ktorá ráta na podujatí so 400 účastníkmi.

„Akcia je tu už o mesiac. Uskutoční sa 11. augusta 2018, ako už tradične v priestoroch Doškoľovacieho zariadenia v Medzeve. Organizátori v súčasnosti už len dolaďujú jednotlivé aktivity, aby všetko klaplo na jednotku. Súťažiť budú celé rodiny vo futbale, stolnom tenise i streetballe, jednotlivci si budú môcť zmerať presnosť v hádzaní šípkami a v kolkoch. Pripomíname, že  športovať s rodičmi môžu deti od 5 rokov. Chceme tiež  účastníkov futbalových súťaží požiadať, aby rešpektovali rozdelenie do 5-členných tímov podľa vekových kategórií, ktoré budú pri kolektívnych športoch dve.  Dospelí a deti  od 5 do 13 rokov a dospelí a deti od 13 do 18 rokov. Upozorňujeme v tejto súvislosti, že súťažiaci nad 18 rokov už spadá do kategórie dospelý. Podrobnejšie pravidlá  nájdu účastníci športového dňa na hlavnej intranetovej stránke,“ priblížila dôležitú časť pravidiel športových súťaží Marianna Belušková z útvaru riaditeľa pre vonkajšie vzťahy. Dodala tiež, že každá rodina, ktorá sa zapojí do kolektívnej športovej disciplíny, bude zaradená do žrebovania o vstupenky do Cinemaxu.

Okrem športových zápolení, ktoré sa začínajú o pol desiatej a potrvajú do pol tretej popoludní, sa majú rodiny hutníkov na čo tešiť. Poteší a zabaví celý rad atrakcií, aquazorbing s prekážkovou dráhou, ktorú budú môcť zdolávať deti aj dospelí, prídu členovia Ozbrojených síl SR, ktorí predvedú na pódiu aj ukážky boja zblízka. A kto navštívi stan šačianskej nemocnice, dozvie sa vďaka absolvovaniu rôznych vyšetrení a meraní o svojom zdravotnom stave viac. O dobré jedlo a pitný režim sa ako zvyčajne postarajú  kolegovia z Medzeva.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...