Vyhľadávanie:

Šačianska nemocnica má nové ambulantné centrum

Šačianska nemocnica má nové ambulantné centrum

Vo štvrtok 7. apríla 2016, symbolicky na Svetový deň zdravia, otvorila šačianska nemocnica v centre Košíc, v priestoroch Cassovar Business Centra na Žriedlovej ulici č. 11, nové moderné ambulantné centrum. Na jeho prvej prehliadke, ktorá nasledovala hneď po slávnostnom prestrihnutí pásky, nechýbali predstavitelia vedenia šačianskej nemocnice a spoločnosti Agel, ktorá nemocnicu manažérsky riadi, primátor mesta Košice Richard Raši, viceprezident pre vonkajšie vzťahy, riadenie a rozvoj podnikania U. S. Steel Košice Miroslav Kiraľvarga a ďalší pozvaní hostia.

„Pre našu nemocnicu je to významný deň. Posúvame sa do mesta, snažíme sa ísť bližšie k jeho obyvateľom a ponúknuť kvalitné služby,“ uviedol riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca Ján Slávik. „Pacienti tu nájdu takých špecialistov ako neurológ, diabetológ, chirurg, internista, urológ, gynekológ, ale aj všeobecného lekára či stomatológa vrátane dentálnej hygieny. Našou víziou je doplniť v blízkej budúcnosti toto centrum, ktorého súčasťou je tiež lekáreň a optika, aj očnou ambulanciou,“ dodal.

Celková investícia do nových ambulancií, optiky a lekárne stála šačiansku nemocnicu necelých 500 tisíc eur. Ambulancie budú otvorené každý pracovný deň od 8. do 16. hodiny. Objednávací systém spustili v pondelok tohto týždňa. Prvých pacientov by tu mali prijať začiatkom mája.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...