Vyhľadávanie:

Skončilo sa Košické športové leto

Skončilo sa Košické športové leto

Dňom otvorených dverí v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici vyvrcholilo v sobotu, 29. augusta, Košické športové leto. Podujatie, ktorého cieľom je vytvoriť pre školopovinnú mládež z celého mesta a okolia príležitosť na zmysluplné prežívania voľného času počas prázdnin, organizuje Mestská časť Košice-Juh, aj za podpory U. S. Steel Košice, už niekoľko rokov.

Žiaci a študenti košických škôl vo veku od pätnásť do osemnásť rokov, bolo ich dovedna približne tristo, súťažili počas dvoch turnusov v šiestich športových disciplínach - futbale, tenise, stolnom tenise, streetballe, hokejbale i šachu.

V sobotu dopoludnia si víťazi jednotlivých športov z oboch turnusov zmerali sily v súťaži O superpohár starostu MČ Košice-Juh. Tí, čo prijali pozvanie, mohli sledovať nielen boje mladých športovcov o čo najlepšie umiestnenie, ale vychutnať si aj zaujímavý program. O ten sa postaralo Materské centrum Stonožka, hudobná skupina Clear, deti si užili nafukovaciu pirátsku loď, balónovú šou i rôzne hry sa súťaže. Po vyhodnotení podujatia a odovzdaní cien prišli na rad, okrem iného, i ukážky zásahov policajných, hasičských a záchranných zložiek.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...