Vyhľadávanie:

Sny sa majú plniť

Sny sa majú plniť

Tradícia pokračuje, stromčeky prianí vo fabrike už stoja

Už viete, s čím urobíte svojím deťom alebo najbližším pod vianočným stromčekom zaručene radosť? Chystáte sa ich prekvapiť? Iste poznáte sny, želania a túžby svojich ratolestí a urobíte všetko pre to, aby sa im splnili. Predstavte si však chlapcov a dievčatá, ktorým osud nedoprial spoznať obetavú lásku svojich rodičov a aj keď sa tety a ujovia v detských domovoch akokoľvek snažia, nenahradia ich. Alebo si pomyslite na deti žijúce v nezávideniahodnej zložitej sociálnej situácii... Splniť vianočné priania aj úplne neznámym deťom môže každý z nás. Aj prostredníctvom projektu Stromček prianí, ktorý má v košickej oceliarni už šesťročnú tradíciu.

V tomto roku stromčeky prianí nájdu zamestnanci firmy na štyroch pevných stanoviskách, a to vo vestibule hlavnej administratívnej budovy vo Vstupnom areáli USSK, v priestoroch závodnej jedálne vo Vstupnom areáli USSK, v budove Predaja a pri bráne č. 2A. V pondelok tohto týždňa ich detskými želaniami obvešali manželky amerických i slovenských manažérov U. S. Steel Košice Mary Rintoulová, Slávka Jacková, Susan Coynová, Sandy Napoliová, Becky Beltzová, Marla Shuttlesworthová, Janice Tablerová, Brandy Foulkrodová a Melissa Matrazzoová.

Urobiť radosť môžeme dovedna 131 chlapcom a dievčatám z Detského domova v Podolínci, Detského domova na Uralskej ulici v Košiciach a deťom zo sociálne znevýhodnených rodín. Na stromčekoch nájdeme tri rozličné kartičky v podobe anjelika, stromčeka a domčeka, na ktoré deti napísali svoje vianočné priania. Tie z Podolínca sú opatrené i pekným dreveným anjelikom, ktoré deti vlastnoručne vyrobili. Viaceré z nich, či už v Košiciach alebo v Podolínci potešíte aj funkčným mobilom, ktorý už nepoužívate. Ak taký doma máte, prineste ho aj s nabíjačkou. Urobíte deťom veľkú radosť.

Darčeky možno doručiť každý pracovný deň (od 6.00 do 15.00 hod.) do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, č. d. 202 alebo 103, no najneskôr do 6. decembra 2011. Prípadné informácie na t. č. 3 4915, 0917 704 467 alebo 3 3611. Už 8. decembra 2011 vyrazíme za deťmi do Podolínca i Košíc, aby sme im darčeky vo vašom mene odovzdali. Napíšeme, ako sme pochodili...

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...