Vyhľadávanie:

Soňa a Baška pozývajú na plážový volejbal

Soňa a Baška pozývajú na plážový volejbal

S myšlienkou zorganizovať v rámci Letných športových hier turnaj v plážovom volejbale prišli dve kolegyne – Soňa Kötelešová a Barbora Labašová. Obe pracujú v U. S. Steel Košice a obe sú aktívne v skupine NextGen.

Akým športom sa venujú a prečo práve plážový volejbal?

Soňa Kötelešová:
Športujem často a veľmi rada. Bavia ma hlavne kolektívne športy, a preto som sa pred piatimi rokmi stala certifikovanou inštruktorkou skupinových cvičení. Vo svojom voľnom čase trénujem veľké skupiny ľudí na silových tréningoch. Trénujem 3 krát do týždňa a aspoň raz nejaké kardio. Mám rada dynamické športy ale neodmietnem ani zaujímavú turistiku. Rada ľudí motivujem, pomáham im a hlavne ma baví vidieť ich progres. Mojím najväčším úspechom je, že aj  po toľkých rokoch je stále plná hala ľudí, ktorí chcú cvičiť a radi sa ku mne vracajú. Športové aktivity mi pomáhajú cítiť sa zdravo a fit a okrem toho  aj zresetovať si hlavu a vyjsť zo svojej komfortnej zóny.

Letné športové hry sú skvelou príležitosťou priniesť do firmy niečo nové, spoznať nových ľudí, dať priestor aj iným a hlavne sa zabaviť. Verím, že táto disciplína ľudí zaujme a, že  sa stretne veľa aj mladých  ľudí s rovnakým športovým duchom.

Nie som žiadna profesionálka vo volejbale, ale verím, že v tíme nebudem zaháľať, a preto sa ako organizátor veľmi rada postavím na ihrisko a moji kolegovia z NextGen tiež. S Baškou sa pokúsime vytvoriť tie najlepšie podmienky k tejto disciplíne, priateľskú atmosféru a snáď nám bude aj počasie priať :).

Baška Labašová:
Baví ma športovať. Od útleho veku som bola vedená k rôznym športom, ale ku koncu ZŠ ma zlanáril tanec, ktorému som verná až doteraz a dokonca ho aj vyučujem. Napriek tomu, že si moje srdce získal tanec, stretnete ma aj pri rôznych iných športových aktivitách ako napr. skupinové cvičenia, squash, bedminton, vodné športy a volejbal. Počas letných mesiacov si rada navodím atmosféru pláže, vody a letnej dovolenky aj tu v Košiciach a aspoň raz do týždňa si skočím s partiou zahrať plážový volejbal.  Práve na túto disciplínu by som chcela pozvať. Spolu so Soňou vás rady uvidíme na plážovom ihrisku. Verím, že sa spolu ocitneme na takej mini letnej dovolenke, zašportujeme si a spoločne sa zabavíme.


Registrácia na Letné športové hry 2023

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...