Vyhľadávanie:

Špeciálny dres venovaný histórii klubu

Špeciálny dres venovaný histórii klubu

V predvianočnom čase a zároveň s blížiacim sa výročným dňom 100-ročnice košického hokeja prichádza klub so špeciálnou edíciou dresov, ktorá by nemala chýbať v šatníku každého správneho fanúšika či zberateľa.

Stanislav Mucha, riaditeľ marketingu a PR, HC Košice: “Na dresoch budú okrem všetkých logotypov, loga storočnice a zlatých pečatí uvedené aj mená trénerov, hráčov a významných činovníkov z klubovej histórie. Každý dres bude označený jedinečným poradovým číslom a fanúšikovia si ho môžu personalizovať menom a číslom.”

V tomto špeciálnom drese odohrajú jeden zápas Tipos extraligy aj hráči A-tímu. Tieto dresy následne poputujú do dražby.

Stanislav Mucha: “Príprava tohto dresu nám dala zabrať. Pri mapovaní a digitalizácii histórie klubu sa snažíme dopátrať ku kompletným súpiskám a neopomenúť ani významných funkcionárov či trénerov mládeže. Reč je o cca. 600 menách. Najťažšie sa samozrejme dohľadávajú roky 60te a 70te.”

Vzhľadom na zhoršujúcu sa pandemickú situáciu a výpadky v logistike a výrobe budú dresy vyrobené v jednej várke. Uzávierka odoslania a úhrady objednávok je 30. 11. Dresy zakúpené do tohto termínu by mali byť doručené do Vianoc.

Stanislav Mucha: “Náš dodávateľ 3b potvrdil termíny dodania do Vianoc a my musíme už len dúfať, že nám tieto plány neskomplikuje zúriaca pandémia. Fanúšikom ďakujeme za pochopenie tejto ťažkej situácie a ich podporu. ”

Dresy zakúpené po 30. 11 budú dodané v druhej polovici januára. Pri personalizácii dresov (meno a číslo) nebude možné produkt vrátiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...