Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí tohto roku v inej podobe

Stromčeky prianí tohto roku v inej podobe

Potešte darčekom nielen svoje deti

K úspešným dlhoročným projektom našej spoločnosti patria Stromčeky prianí. Iste nie je treba nikomu zvlášť predstavovať túto ušľachtilú myšlienku, prostredníctvom ktorej sme my, hutníci, urobili radosť pod vianočným stromčekom mnohým deťom z detských domovov a rodín našich kolegov z projektu Sme s vami v pravý čas.
Tak, ako nás pandémia obmedzuje vo všetkom, výnimkou nie sú ani Stromčeky prianí. V tomto roku sa budú konať v inom režime, než aký sme poznali.
U. S. Steel Košice dlhodobo podporuje dva detské domovy. Konkrétne Detský domov sv. Klementa Hofbauera v Podolínci a Centrum pre deti a rodiny Uralská Košice.  Vysnívané darčeky dostanú deti z týchto domovov od U. S. Steel Košice. Spolu tak naša spoločnosť obdaruje takmer 140 detí.
Deti z rodín našich kolegov, ktorí sú v projekte Sme s vami v pravý čas, môžete obdarovať aj vy. Ani v tomto prípade nebudú kartičky s ich želaniami visieť na stromčekoch v areáli firmy. Budeme  ich mať u nás, na Vonkajších vzťahoch.  Stačí, keď zavoláte a vyberiete si niektorú z kartičiek s konkrétnym želaním konkrétneho dieťaťa.  V projekte budeme mať 13 rodín a potešiť darčekom budete môcť 27 detí.  Vybrať si kartičku môžete od dnes a darčeky bude potrebné doručiť k nám do konca novembra. Rodiny vám predstavujeme v tomto čísle Ocele východu.
Kontakt: Slávka Tvrdoňová 0917 704 467

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...