Vyhľadávanie:

V sobotu olympiáda na Jahodnej

V sobotu olympiáda na Jahodnej

Aj napriek tomu, že zima je v tomto roku prakticky bez snehu, železiari z U. S. Steel Košice svoju zimnú olympiádu nechcú preložiť ani zrušiť. Na umelo zasneženom svahu Jahodnej bude v sobotu 10. februára po roku opäť rušno. Vyše 1500 zamestnancov a ich rodinných príslušníkov si budú merať sily v snowboarde a v obrovskom slalome a deti v rámci Detského zimného karnevalu v rôznych pretekoch na lyžiach, sánkach, boboch a v iných súťažiach.

Ráno o 8. hodine odštartujú najprv svoje preteky medzi slalomovými bránkami deti našich zamestnancov vo veku od 5 do 17 rokov a o 9. hodine sa začne slávnostný ceremoniál otvorenia zimnej olympiády so zapálením ohňa a vztyčovaním vlajok. Od 9.30 hod. budú preteky v snowboarde, po nich budú štartovať v obrovskom slalome ženy a napokon muži zamestnanci U. S. Steel Košice. Pre štartujúcich budú pripravené autobusy s odchodom o 7.30 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom na Triede SNP 61. Po príchode na Jahodnú sa všetci prihlásení musia prezentovať pri hornej čajovni, kde dostanú štartovné čísla, olympijský šál a lístky na guľáš a čaj. Od 15. hodiny sa uskutoční slávnostné odovzdávanie cien trom najlepším pretekárom v jednotlivých vekových kategóriách.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...