Vyhľadávanie:

Výhru použijú na oddych s rodinou, dovolenku či lyžovačku

Výhru použijú na oddych s rodinou, dovolenku či lyžovačku

Keď sme v minulej Oceli východu vyhlásili čitateľskú súťaž pre zaočkovaných zamestnancov U. S. ­Steel Košice a dcérskych spoločností, nepredpokladali sme, že vyvolá až taký ohlas.  Prišlo nám 291 príspevkov, v ktorých sa s nami čitatelia podelili o svoje skúsenosti z očkovania, ale aj o svoje dôvody, pre ktoré sa dali zaočkovať.

Odpovede mali rôzny rozsah, od pár riadkov až po veľmi zaujímavé úvahy. Spolu takmer 80  strán čítania. Okrem jediného boli všetky príspevky o tom, že očkovanie je nevyhnutné pre ďalší normálny život, nech už sa k nemu autori príspevkov odhodlali okamžite, alebo až po dlhších úvahách. Za všetky vaše príspevky úprimne ďakujeme. Budeme veľmi radi, keď nám napíšete aj „sami od seba“,  na témy, ktoré vás zaujímajú alebo trápia.

Viceprezident Miroslav Kiraľvarga vyžreboval 2. júla piatich výhercov, ktorí si prilepšia na dovolenke, pretože získali RelaxPass kupóny v hodnote 350 Eur. Stali sa nimi: Adriana Lišková, Ingrid Daňková, Marek Potošňák, Matúš Lech Brigita Kurucová.

Výhercom ceny odovzdal riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

A na čo výhercovia kupóny použijú?

Adrianu Liškovú naša správa zaskočila, výhru vôbec nečakala: Ešte neviem, na čo ju využijem. Jeden syn stavia dom, druhý prerába byt, čaká nás svadba... Možno v zime, na lyžovačku niekam pôjdeme.“

Ingrid Daňková, ďalšia šťastná výherkyňa určite použije výhru pre seba, na relax, na oddych, ktorý teraz asi všetci potrebujeme. Mareka Potošnáka výhra potešila a chystá sa ju využiť na nejakú dovolenku.Tohto roku do zahraničia určite nepôjdeme, takže na nejaký príjemný oddych doma, na Slovensku,“ povedal.

Na Liptov sa chystá ďalší výherca Matúš Lech: „Už rok a pol sme nikde neboli, tohto roku určite pôjdeme. RelaxPass kupóny využijeme na uhradenie pobytu, pretože na Liptove sú hotely, kde tieto poukážky akceptujú. Máme to už odskúšané.“

„Ešte nikdy som nič nevyhrala, to je moja prvá výhra v živote,“ tešila sa Brigita Kurucová. Výhru použije určite na oddych s rodinou, možno na doplnenie vitamínov, na relax.

Za výborne napísané príspevky sme sa rozhodli udeliť dve mimoriadne ceny redakcie – sú to kvalitné čističky vzduchu do domácnosti. Tieto ceny získali Gabriel Demko a Zlatica Černáková.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...