Vyhľadávanie:

Vytrvalci opúšťali parket po polnoci

Vytrvalci opúšťali parket po polnoci

Začali sa stretnutia dlhoročných zamestnancov spoločnosti

Jubilanti
Tridsaťpäť rokov práce vo firme si v tomto roku pripomína aj laborantka vody a olejov v DZ Oceliareň Marta Szilágyiová. Oslávenkyni k jubileu na minulotýždennej slávnosti vSpoločenskom pavilóne blahoželal prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta.

Prvé zo štyroch tohtoročných stretnutí jubilantov, dlhoročných zamestnancov hutníckeho podniku, sa uskutočnilo v piatok 17. septembra. V Spoločenskom pavilóne sa zišlo vyše 150 (z 211 pozvaných) koksárov, vysokopeciarov, oceliarov a dopravárov, ktorí si v roku 2004 pripomenuli, alebo ešte len pripomenú tridsať, tridsaťpäť a štyridsať rokov práce pre košickú oceliarsku spoločnosť.

K tomuto uznania hodnému jubileu prišli oslávencom blahoželať prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta, viceprezident pre výrobu Scott Pape, viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga, pre personalistiku a organizáciu Martin Pitorák, generálny manažér pre prvovýrobu Ralph Corrente, predseda RO OZ METALURG Mikuláš Duľa, riaditelia divíznych závodov a odboroví predáci.

Prezident spoločnosti vo svojom príhovore vyzdvihol prínos prítomných zamestnancov na úspechoch spoločnosti, poďakoval sa im za dosiahnuté výsledky a blahoželal k významnému pracovnému jubileu. V mene odborovej organizácie oslávencom blahoželal jej predseda. Ocenil nielen vernosť podniku, ale i schopnosť ľudí prekonávať problémy, ktoré prinášal život.

Potom predstúpili pred prítomných "najstarší" jubilanti, ženy, ktoré venovali práci v podniku tridsaťpäť rokov a muži so štyrmi desiatkami rokov. Z rúk predstaviteľov podniku prevzali okrem ďakovných listov i pamätné medaily a ako spomienku na tento deň hodinky. Prípitok Ch. Navettu bol krátky, ale výstižný. "Skúsenosti, ktoré reprezentujete," povedal, "vytvorili základ pre našu úspešnú budúcnosť. Mladí ľudia v spoločnosti vám musia byť úžasne vďační, pretože vy ste vytvorili ich budúcnosť. Pripíjam vám všetkým na zdravie!"

Program pokračoval slávnostnou večerou a kultúrnym programom, ktorý zabezpečili zabávači Robert Kaiser a Peter Meluš. Do tanca hrala hudba Magic Line. Poslední vytrvalci opúšťali parket hodinu po polnoci.

Podujatie pre jubilantov a ich životných partnerov, tak ako aj po ostatné roky, pripravil odbor sociálna politika a kolektívne vzťahy. Hostia ocenili peknú balónovú výzdobu, pozornosť pre všetky ženy v podobe ruže a kvalitné služby pavilónu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...