Vyhľadávanie:

Zaujímavé aktivity HC Košice v závere roka

Zaujímavé aktivity HC Košice v závere roka

Kolotoč TIPOS Extaligy sa po reprezentačnej prestávke rozbehne vo veľkom štýle a Košičanov čakajú šlágre proti Slovanu,

Zvolenu a Spišskej Novej Vsi. Klub pre fanúšikov a komunitu pripravil viacero zaujímavých aktivít, ktoré dajú posledným týždňom kalendárneho roka správny nádych a atmosféru.

  • Sieň slávy košického hokeja pred duelom proti Slovau rozšíri fenomenálny obranca Mojmír Božík.
  • HC Košice je aj tento rok partnerom dobročinnej akcie Nesieme Vianoce, počas ktorej budú mať fanúšikovia možnosť podporiť sociálne znevýhodnené rodiny v Košiciach a okolí.
  • Klub zintenzívňuje spoluprácu so školami a skupinami, ktorým ponúka procesne rýchly prístup k cenovo zvýhodneným vstupenkám.
  • Naplánované sú dva tematické zápasy, na ktoré klub pozval študentov a univerzity (28. 11. zápas proti Trenčínu), ale aj zamestnancov záchranných a poriadkových zložiek (10. 12. zápas proti Novým Zámkom).
  • V ponuke budú opäť aj Vianočné permanentky - ideálny darček, ktorý prinesie nádhrené zážitky, emócie a spomienky. Predaj bude trvať len pár dní od 29. 11. do 3. 12. a držitelia budú môcť permanentky využiť počnúc zápasom proti HC 19 Humenné (28. 12.).
  • Oceliari sa zúčastnia aj viacerých dobročinných vianočných aktivít. Do Steel arény taktiež pozveme sociálne a inak znevýhodnené rodiny.

HC Košice: “November a záver roka budú obsahovo veľmi rôznorodé a čaká na nás veľa pekných a veríme, že pre komunitu prínosných aktivít. Dúfame, že chlapci budú pokračovať v dobrých výsledkoch a spoločne si to v čo najhojnejšom počte v Steel aréne užijeme. Tešíme sa na všetkých, ktorí prídu podporiť HC Košice.”

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...