Vyhľadávanie:

Zodpovedné firmy diskutovali v Košiciach

Zodpovedné firmy diskutovali v Košiciach

Ako sa správať zodpovedne v ekonomickej a sociálnej oblasti, a rovnako tak aj pri ochrane životného prostredia, vedia všetci členovia neformálneho združenia Business Leaders Forum. To vzniklo už v roku 2004 a U. S. Steel je jedným zo zakladajúcich členov.

V súčasnosti sa k princípom zodpovedného podnikania hlási už 52 firiem. Na východnom Slovensku je to medzi inými aj Deutche Telekom IT Solutions, Whirpool či Global Logic. Zástupcovia týchto firiem, i keď ide poväčšine o zástupkyne , sa stretli začiatkom júna na zasadnutí v Košiciach. Informovali o osvedčených podujatiach pre zamestnancov, o projektoch na podporu komunity, zamestnávaní marginalizovaných skupín aj o manažovaní CSR, resp. ESG aktivít. Takéto stretnutia sú vždy veľmi inšpiratívne a potvrdzujú, že či ide o menšie či väčšie firmy, mnohé na Slovensku podnikajú transparentne a s rešpektom pristupujú k svojim zamestnancom, partnerom i životnému prostrediu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...