10.01.2022

Očkovanie proti COVID-19 na Poliklinike VA štyri dni v týždni

Autor: Iveta Falatová

Dnes obnovila spoločnosť U. S. Steel Košice s. r. o. a jej dcérske spoločnosti realizáciu lekárskych preventívnych prehliadok vzťahujúcich sa k výkonu práce. Uprednostnení budú zamestnanci, ktorí vykonávajú prácu na pracovisku (nie HO).

Situácia v súvislosti s COVID-19 sa  v podniku naďalej zlepšuje. Aktuálne máme 65 aktívnych prípadov ochorenia COVID-19 a menej ako sto zamestnancov je v karanténe. Pri vstupe na pracovisko platí režim OTP, v prevádzke je Mobilné odberové miesto pri budove Vonkajších vzťahov.

Dobrá správa prichádza pre tých, ktorí sa chcú zaočkovať na Poliklinike Nemocnice Košice – Šaca vo Vstupnom areáli. Od budúceho týždňa sa bude očkovať v pondelok, utorok, štvrtok a piatok v čase od 7:00 do 13:00 (prestávka 11:30-12:00)   Na 1. dávku je možné prísť aj bez registrácie, na 3. len s registráciou, ale odporúča sa registrácia aj na prvú dávku, s výberom presného času. Skráti sa tak prípadné čakanie na podanie očkovania. Registrovať sa môžete cez formulár uverejnený na intranete už dnes.