Vyhľadávanie:

Ďakujem...

Ďakujem...

Vianoce pominuli, ale ja mám ešte v čerstvej pamäti šťastné tváre hladných bezdomovcov. Pred Štedrým dňom, 23. decembra, sme sa zišli v Charitnom dome Sv. Alžbety na Bosákovej ulici a vydali sme asi 150 porcií kapustnice, rybieho filé a zemiakového šalátu. A rovnaký počet vianočných balíčkov so základnými potravinami a hygienickými potrebami.

Kolegovia a priatelia, prispeli ste neuveriteľnou sumou 308,70 a (9 300 korún) a materiálnou pomocou. Práve vďaka vám sa nám už po šiesty raz podarilo zorganizovať toto podujatie, ktoré má v Košiciach svoju tradíciu.

V mene pracovníkov charity, v mene svojom, a hlavne v mene našich bezdomovcov, sa chcem poďakovať za pomoc, ochotu a ústretovosť týmto kolegom, v abecednom poradí a bez titulov: rodine Bekecsovej, Eve Bobálovej, Jurajovi Bolfovi, Borisovi Čeginovi, Alene Dzugasovej, Marekovi Farbulovi, Aurore Jajkovej, Zuzane Kováčovej, Petre Královej, Andrei Mačejovej, Miroslavovi Maďarovi, Jurajovi Majcherovi, Janette Plachej, Radoslavovi Rohálovi Ružene Šteffanovej, Alene Torhányovej, Viktorovi Udodikovi. Ďakujem aj pani Lechovej, ktorá nám zabezpečila vyradené pánske nohavice - najpotrebnejší odevný artikel.

Ešte raz ďakujem a prajem šťastný a úspešný rok 2009.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...