Vyhľadávanie:

Detská železnica organizuje školské výlety

Detská železnica organizuje školské výlety

Detská (historická) železnica, ktorú podporujeme najmä našim dobrovoľníctvom, počas akcie Hutníci pre Košice, ponúka zážitkové vzdelávanie spojené so zábavou školopovinným deťom v rámci školských výletov.

Počas výletu môžu zažiť jazdu vlakom vo vyše 100-ročných historických vozňoch, jazdu na jedinom drezinovom ovále na Slovensku alebo sa povoziť na maxi drezine na vlastný pohon, či sa oboznámiť so zaujímavou zbierkou funkčných návestidiel. No a zábavu môžu zažiť počas fotenia v dobových železničiarskych uniformách. Detská železnica ponúka aj ďalšie zaujímavé aktivity, viac sa dozviete na ich web stránke  ŠKOLSKÝ VÝLET.

Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým našim kolegom, ktorí sa aj tento rok zapoja do našich dobrovoľníckych aktivít, či už formou darovania krvi v piatok 16. júna alebo v sobotu 17. júna, kedy budeme pomáhať neziskovým organizáciam v regióne nášho mesta.

Naše dobrovoľníctvo má zmysel a prináša reálne výsledky. Spolu ako dobrovoľníci tvoríme veľkú záujmovú skupinu zamestnancov, ktorá sa významnou mierou podieľa na dobrom mene našej spoločnosti. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...