Vyhľadávanie:

„Leto 2023 v USSK s pohybom“ sme úspešne odštartovali

„Leto 2023 v USSK s pohybom“ sme úspešne odštartovali

Medzi zamestnancami v USSK je naozaj záujem vyvážiť pracovné povinnosti a pocit z dobre vykonanej práce aj aktívnym pohybom.
Tešíme sa veľmi pozitívnej spätnej väzbe, ktorú sme od Vás- kolegovia a kolegyne, v našom malom prieskume z minulého týždňa obdržali.  Aj keď ste sa niektorí z Vás prvej session zúčastniť nemohli, indikovali ste Váš záujem o cvičenie do budúcna.

A ako dopadlo naše prvé spoločné cvičenie v stredu?
Ani daždivé počasie nás neodradilo. Cvičenie v exteriéri sme jednoducho presunuli do školiacej miestnosti v budove Vonkajších vzťahov. Priestor sme využili na maximum. Stretli sme sa naozaj  rôznorodá skupina zamestnancov z rôznych oddelení, rôznej vekovej kategórie. Aj keď čo sa týka pohlavia, prevažovali ženy – záujem o ďalšie cvičenie nám potvrdilo aj mnoho pánov. Takže neváhajte a pridajte sa k nám.

Ako sme sa mali? Posúďte sami na základe feedbacku, ktorý sme obdržali:
„Prvé stretnutie a hodinka cvičenia so sympatickou a šikovnou inštruktorkou Sylviou Huškovou sa mi veľmi páčila. Cvičenie zamerané na chrbtové a panvové svalstvo nebolo náročné. Bolo pripravené tak, aby sme ho zvládli, neublížili si, a hlavne aby sme cvičením docielili požadovaný účinok. Dúfam, že s cvičením budeme pokračovať aj naďalej...“
„Cítila som sa výborne, vynikajúco. Atmosféra úžasná, cvičenie mi maximálne vyhovovalo.“
„Cvičenie bolo profesionálne i keď v mojom prípade som si uvedomila, že moja kondícia nie je dobrá. Ale získala som odhodlanie niečo s tým urobiť v priateľskom a podporujúcom kolektíve kolegov.“
„Cítila som sa výborne a cvičenie mi bolo veľmi prospešné práve na chrbát, ktorý cítim potrebu precvičovať.“
„Výborné aj cvičenie, aj atmosféra. A Sylvika super, pokojná, poradila, trpezlivá.“
„Veľmi príjemné, vidno, že Sylvia je skúsená trénerka a navodila dobrú atmosféru.“
„To, čo som očakávala sa mi aj splnilo :-)“
„Cvičenie bolo super, zamerané na všetky partie, striedali sa ľahšie aj náročnejšie cviky, čo mi vyhovovalo.“
„Výborná atmosféra. Skvelá trénerka.“
„Vyjadrujem obrovskú vďaku za tento skvelý nápad s cvičením.“

Pri otázke:  Na základe svojej skúsenosti plánujete prísť znova? & Odporučili by ste tuto aktivitu svojim kolegom?
-    sme dostali – 100% né ÁNO

Čo hovorí Sylvia na pozitívne ohlasy?
„Naozaj si to veľmi veľmi vážim. Všetci ste boli super a to, že ste prišli s úsmevom na tvári mi dodalo ešte viac energie a lásky uviesť toto úplne prvé cvičenie s vami.
Na každý tréning sa poctivo pripravujem, mám obrovský rešpekt a uvedomujem si, že je potrebné sa neustále učiť, zdokonaľovať aj v tomto smere. Preto pristupujem k ľudom s pokorou, ale zároveň chcem odovzdať svoju energiu a radosť z cvičenia. V neposlednom rade je pre mňa najdôležitejšia odozva (či už pozitívna alebo negatívna – aj tá vie posunúť vpred) a najviac je spokojný klient. To nič nevyváži. Ďakujem a teším sa, že sa to v stredu podarilo “
ĎAKUJEME ZA VAŠU ÚČASŤ
V neposlednom rade - OBROVSKÁ VĎAKA našej skvelej Sylvii, ktorej sa aj touto formou v mene NEXTGEN, aj všetkých zúčastnených, chcem veľmi pekne poďakovať.

Cvičenie by sme chceli pre Vás aj na základe feedbacku organizovať na pravidelnej báze. SLEDUJTE X-APP a naše NEXTGEN príspevky - kde sa prostredníctvom registračného formulára budete môcť na cvičenie prihlásiť.
V letných mesiacoch budeme cvičiť primárne vonku. Pri nepriaznivom počasí -školiaca miestnosť v budove Vonkajších vzťahov. Cvičenie v interiéri budeme z kapacitných dôvodov obmedzovať na počet 18.

V prípade otázok nás kontaktujte na: USSKNEXTGEN@sk.uss.com, alebo sa obráťte priamo na Miu (Máriu) Janočkovú (mjanockova@sk.uss.com).

ĎAKUJEME ZA PRÍJEMNÚ ATMOSFÉRU, KTORÚ SME SPOLOČNE VYTVORILI

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...