Vyhľadávanie:

Fakty zo skupín

Fakty zo skupín

O postup medzi kvarteto semifinalistov bojovalo v dvoch skupinách spolu 10 mužstiev. Systémom každý s každým odohrali v skupinách 20 zápasov, v ktorých nastrieľali 157 gólov. Lepšie sa strelecky darilo účastníkom B skupiny, ktorí zaregistrovali v desiatich stretnutiach 89 gólov, kým piati účastníci A skupiny nastrieľali takisto v desiatich zápasoch len 68 gólov.

Kuriozitou bolo, že najaktívnejšie skóre 30:8 mali hokejisti z Oceliarne, ktorí v silnej B skupine skončili iba na 3. mieste. Do ďalších bojov teda nepostúpili, podobne ako z tejto skupiny Doprava i Údržba. Najlepšie skóre v A skupine mali hokejisti zo Studenej valcovne 24:10. Z tejto skupiny sa na nepostupových priečkach umiestnili mužstvá z Teplej valcovne, Energetiky a Koksovne.

Najviac gólov v skupinách strelili v štyroch stretnutiach oceliari - 30 a najmenej inkasovali v štyroch stretnutiach vysokopeciari - 4. Bez prehry a vôbec bez straty bodu absolvovali zápasy v skupinách hráči úradujúceho majstra z Vysokých pecí, kým bez bodu zostali hráči Údržby. Údržbári strelili aj najmenej gólov, iba 3, a tiež najviac inkasovali, až 35. Je zaujímavé, že iba v jednom stretnutí sa zrodil nerozhodný výsledok, keď súboj ZHD - TVa skončil remízou 2:2.

Najvyšší výsledok bol dosiahnutý v zápase Oceliareň - Doprava 15:0, najnižší výsledok bol 2:0, ktorý sme zaregistrovali dva razy, a to v stretnutiach TVa - Energetika a Vysoké pece - Oceliareň.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...