Vyhľadávanie:

Jedinečné dobrodružstvo pre dobrú vec

Jedinečné dobrodružstvo pre dobrú vec

Karpatská nadácia pozýva košických železiarov na turistický pochod pre lepšie východné Slovensko. Karpatská vandrovka, prvá akcia svojho druhu na Slovensku, má päťdesiat kilometrov a vedie po lesných cestách hrebeňa Volovských vrchov. Je to darcovský turistický pochod zameraný na získavanie finančných prostriedkov na rozvoj východného Slovenska.

"Od prvého pochodu v roku 2010 prešlo trasu vandrovky spolu 56 vytrvalcov, vďaka ktorým mohli ďalší aktívni východniari realizovať sedem vynikajúcich projektov zameraných na ozdravenie životného štýlu ľudí v našom regióne. Som veľmi rada, že Karpatská vandrovka tak naozaj prináša nielen silný zážitok a dobrý pocit pre vandrujúcich, ale v rovnakej miere prináša aj potrebnú pomoc a veľkú radosť mnohým ďalším obyvateľom východného Slovenska," hovorí Laura Dittel, riaditeľka Karpatskej nadácie.

Karpatská vandrovka 2013 sa koná v sobotu 21. septembra. Pochod sa začne o 5. hodine v Kúpeľoch Štós a skončí na Bankove v Košiciach. Trvá priemerne šestnásť hodín. Účastníci vandrujú v tímoch. Karpatská nadácia zabezpečuje pochod organizačne a stará sa o bezpečnosť účastníkov. Viac informácií na www.karpatskavandrovka.sk alebo na adrese: silvia.sokolova@karpatskanadacia.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...