Vyhľadávanie:

Na ceste do budúcnosti

Na ceste do budúcnosti

Deň D - otvorenie pozinkovacej linky č. 3 - sa blíži

Stretneme sa na Hlavnej

Príďte už v túto nedeľu, 23. septembra, popoludní na Hlavnú ulicu v Košiciach. Stanete sa svedkami veľkolepého podujatia, na ktoré spoločnosť U. S. Steel Košice pri príležitosti otvorenia pozinkovacej linky č. 3 pozýva všetkých hutníkov, ich rodinných príslušníkov a Košičanov. Centrum mesta bude patriť časom minulým i budúcim. Na svoje si prídu milovníci veteránov i moderných štvorkolesových tátošov najrôznejších značiek a typov. Vychutnať si budete môcť aj kultúrny program, v ktorom sa so svojimi modelmi odevov z 20-tych rokov minulého storočia predstavia študentky Strednej združenej priemyselnej školy v Košiciach, zahrá Bratislava Hot Serenaders a zaspieva populárna Zdenka Predná.

Možno to budete práve vy, kto získa jednu z pekných cien v súťaži, ktorú Oceľ východu pri tejto príležitosti pripravila. Na troch výhercov čaká jazda historickým vozidlom, hneď po skončení programu, ktorú do súťaže venuje Veteran club Cassovia retro, na jedného let balónom po dohode časového termínu so spoločnosťou ADS Balooning, na ďalších dvoch po jednej permanentke na hokejovú sezónu 2007/2008 od HC Košice. Jeden z vás môže tiež získať od Hi-Reklamy prenosný gril s chladiacou taškou alebo vyhrať od U. S. Steel Košice autorádio. Šancu má každý. Stačí, ak priložený kupón vystrihnete, nalepíte na hárok papiera, na ktorý napíšete svoje meno, priezvisko, adresu, pracovisko a telefónne číslo a vhodíte ho v nedeľu, 23. septembra, do 15. hodiny do žrebovacej urny umiestnenej vedľa pódia pri Immaculate. Žrebovanie sa uskutoční o 15.50 hodine. Prvých 50 čitateľov Ocele východu, ktorí prinesú k pódiu kupón, dostane malý darček. Buďte pri tom!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...