Vyhľadávanie:

Pozvánka do prírody

Pozvánka do prírody

  • Od sekcie lyžiarskej turistiky z Klubu turistov mesta Košíc sme dostali pre milovníkov zimnej prírody z radov zamestnancov U. S. Steel Košice zoznam podujatí a pripravovaných zájazdov. Do 16. 2. 2006 sa môžu turisti-bežkári prihlásiť u nášho turistického "baróna" Jozefa Mitaľa na mobil 0904 318 414, na XXXVII. ročník zimného prechodu Čergovským pohorím. Uskutoční sa v sobotu 18. februára so štartom o 7.30 h. z Livova a Livovskej Huty, kde si účastníci môžu vybrať trasy na 32, 26 a 20 km s cieľom v Hertníku. Odchod autobusu z Košíc (parkovisko na námestí Osloboditeľov) je 18.2. ráno o 6.30 h.
  • Priatelia bežeckej stopy, ale aj zjazdového lyžovania sú pozvaní tiež do Litmanovej. V sobotu 25. 2. 2006 ich v miestnom lyžiarskom areáli čakajú mnohé lyžiarske akcie. Záujemcovia sa do Litmanovej presunú autobusom z Košíc v sobotu ráno o 6.45 h. tradične z parkoviska na nám. Osloboditeľov.
  • Tretie zimné podujatie sa plánuje na sobotu 4. marca v Regetovke s prejazdom do poľského Regetowa. Vítaní sú lyžiari-bežkári, ale i zjazdári. Na poľskej strane je plánovaná návšteva stajne, kde chovajú 120 huculských koníkov. Autobus odchádza z Košíc do Regetovky v sobotu ráno o 7.00 h. opäť z parkoviska na nám. Osloboditeľov. Prihlášky na uvedené zájazdy môžete posielať e-mailom na adresu barón@netkosice.sk, tak isto na horeuvedenom čísle mobilu môžete získať bližšie informácie.
  • Klub turistov Víkend Košice organizuje v nedeľu 19. februára autobusový zájazd na lyžiarsky prechod Levočským pohorím. Trasa je cca 25 km dlhá, stredne náročná. Vítaní sú aj zjazdári, ktorí si môžu svoju zdatnosť vyskúšať na zjazdovke v SKI Centre Levoča. Prihlásiť sa môžete telefonicky u Milana Cochera 055/642310, alebo na mobil 0908 337 330. Odchod autobusu je v nedeľu ráno o 6.30 h. z parkoviska na námestí Osloboditeľov (oproti Všeobecnej zdravotnej poisťovni).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...