Vyhľadávanie:

Rodiny športujú

Rodiny športujú

Stretneme sa v sobotu na Alejovej

Už túto sobotu, 20. októbra, sa v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach uskutoční historicky prvé podujatie, ktoré pod názvom Rodiny športujú, pripravuje pre hutníkov a ich najbližších spoločnosť U. S. Steel Košice. Podpora športových aktivít je pre košickú oceliareň vlastná. Potvrdzuje to aj projekt Tvoja šanca hrať, v rámci ktorého dáva príležitosť mladým talentom, ktoré vynikajú v basketbale, hokeji a futbale. Sobotňajšie podujatie je ďalšou iniciatívou, ktorej cieľom je nielen priniesť do života hutníkov viac zdravého pohybu, ale aj utužiť rodinné vzťahy.

Ako sme už informovali, na všetkých, ktorí prijali pozvanie, čaká veľa zábavy, súťaží, hier a dobrej nálady. Ceny čakajú nielen na víťazov zápolenia vo futbale, streetbale a stolnom tenise, ale každé dieťa, ktoré sa zapojí do tej-ktorej hry, dostane za splnenie jednotlivých disciplín na hraciu kartičku pečiatky. V "obchodnom domčeku" si ich potom bude môcť vymeniť za sladkosti a iné darčeky. Pre všetkých účastníkov podujatia je pripravené občerstvenie. Pri registrácii balíček s bagetou, nápojom a sladkosťou, v čase obeda guláš. Káva a čaj budú po celý deň k dispozícii zadarmo. Podujatie začína o 9. hodine registráciou, pri ktorej dostane každý z účastníkov pekné tričko s logom podujatia.

Pre tých, ktorí sa rozhodnú prísť na hutnícku akciu autom, bude vyhradené parkovisko oproti vstupu do športovo-zábavného areálu zdarma. Nezabudnite si so sebou vziať identifikačnú kartu USSK. Veríme, že nám bude počasie priať. Ak by však predsa len súvisle pršalo, akcia bude zrušená. Prípadné doplňujúce informácie vám poskytnú Zuzana Kottlerová, č. t. 0903 642 267 alebo Slávka Tvrdoňová, č. t. 0917 704 467.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...