Vyhľadávanie:

Šampiónmi BOZP aj Jaroslav Macko a Pavol Huďa

Šampiónmi BOZP aj Jaroslav Macko a Pavol Huďa

Po Marcele Krupášovej z DZ Zušľachťovne a obalová vetva poznáme ďalších dvoch Šampiónov BOZP v U. S. Steel Košice, ktorí sa aktívne podieľajú na  odhaľovaní a odstraňovaní  rizík a príkladný postoj k bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Jaroslav Macko, predák a prevádzkový elektrikár DZ Koksovňa si ocenenie Zamestnanec mesiaca január v oblasti BOZP vyslúžil za dva nápady, ktoré pomohli eliminovať riziká pri práci, a to vďaka montážam predlžovacích prípravkov mazania ložísk 6 kV elektrických pohonov šiestich čerpadiel a TD 1 – 3.

Šampiónom BOZP za mesiac február sa stal Pavol Huďa z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS, a.s. Košice. Svojím rýchlym, duchaprítomným a obetavým zásahom pri požiari ťahača kamióna dodávateľa dreveného materiálu zabránil vzniku  veľkých materiálnych škôd na majetku spoločnosti tým, že sa do príchodu hasičov snažil pomocou použitia hasiacich prístrojov požiar, ktorý vznikol následkom skratu na elektroinštalácii ťahača kamiónu, uhasiť.

Jaroslav Macko i Pavol Huďa si ocenenia prevzali z rúk prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Scotta Buckisa a generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu a REACH Marka Sala 14. marca 2018 na stretnutí v hlavnom war roome.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...