Vyhľadávanie:

Šéf automobilky ocenil technológie i prístup zamestnancov k práci

Šéf automobilky ocenil technológie i prístup zamestnancov k práci

Predseda predstavenstva Volkswagen Slovakia navštívil U. S. Steel Košice

Spoločnosť U. S. Steel Košice navštívili 16. februára 2012 zástupcovia automobilky Volkswagen Slovakia na čele s predsedom predstavenstva Albrechtom Reimoldom a členom predstavenstva pre personálnu oblasť Wilfreidom von Rathom. Vrcholoví predstavitelia bratislavského závodu zavítali do našej firmy na základe pozvania prezidenta U. S. Steel Košice Davida J. Rintoula.

Pre A. Reimolda to bola prvá návšteva košickej oceliarne, keďže funkciu predsedu predstavenstva Volkswagen Slovakia vykonáva iba od 16. januára tohto roka. Po stretnutí s najvyššími predstaviteľmi U. S. Steel Košice si hostia tretej najväčšej automobilky sveta prezreli pozinkovaciu linku č. 3, kde sa oboznámili s procesom výroby pozinkovaných plechov, ktoré dodávame aj nášmu nemeckému partnerovi. "Bola to moja prvá návšteva hutníckeho podniku. Prehliadka na mňa urobila veľký dojem. Milo ma prekvapila čistota prevádzky a použité technológie. Pozitívne hodnotím aj prístup zamestnancov k práci," uviedol po skončení exkurzie predseda predstavenstva A. Reimold.

Prvý muž bratislavskej pobočky Volkswagenu je v našej krajine len niečo vyše mesiaca, no už si všimol niektoré prednosti Slovákov. "Musím povedať, že na Slovensku máte veľmi pracovitých ľudí. Oceňujem i vysokú úroveň vzdelania, čo je pre zamestnávateľa dôležité. Aj preto sa na svoje nové pracovné pôsobisko teším."

Na záver svojej zastávky v košickej oceliarni nezabudol pozvať prezidenta U. S. Steel Košice D. J. Rintoula na návštevu do bratislavského závodu. Spoločnosti Volkswagen Slovakia sa v ostatnom čase darí najmä v segmente športovo úžitkových vozidiel, plánujú preto preinvestovať viac ako 50 miliónov eur do rozšírenia výrobných kapacít. To by mohla byť pozitívna informácia i pre našu firmu, keďže automobilka zvýši dopyt po pozinkovaných plechoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...