Vyhľadávanie:

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

Výbor ZO OZ METALURG v DZ Vysoké pece usporiadal 12. decembra v priestoroch Jumbo centra stretnutie s dôchodcami, bývalými zamestnancami divízneho závodu. Zo 469 aktívnych dôchodcov pozvanie na posedenie, ktorého sa zúčastnil aj riaditeľ divízneho závodu Marcel Novosad, prijalo 337. Pri prezentácii čakalo na našich bývalých kolegov prekvapenie, keď Zväz diabetikov Slovenska pod vedením predsedníčky Emílie Libovej zmeral glykémiu (cukor) tým, ktorí o to prejavili záujem. A nebolo ich málo. Tak ako každý rok, keďže stretnutie robíme v predvianočnom čase, naši seniori dostali aj malý darček - salónky. O dobrú atmosféru a náladu sa postarala hudobná skupina Rytmic z Gyňova.

Som nesmierne rád, že naši seniori na toto stretnutie chodia v takom veľkom počte, pretože, ako som povedal aj vo svojom príhovore, stretnutie nie je iba o darčekoch a posedení, ale hlavne o tom, aby sa ľudia po roku mohli znovu zísť, porozprávať sa o svojich radostiach a starostiach, pretože nikde inde takúto možnosť nemajú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...