Vyhľadávanie:

Štafeta súčasťou MMM

Štafeta súčasťou MMM

Maratón láka na celom svete státisíce bežcov otestovať svoje sily a vôľu. Ak ešte nepatríte medzi tých, ktorí si trúfajú zdolať maratónsku trať v dĺžke 42 195 metrov, podeľte sa o túto vzdialenosť so svojimi priateľmi. Vlani sa v Košiciach po prvý raz bežala štafeta 4 x 1/4 trate a bola novou súčasťou MMM. Hneď vo svojej premiére sa stretla s veľkým záujmom, čoho dôkazom bolo 35 prihlásených štvorčlenných družstiev. Trať tejto novej disciplíny pozostáva z dvoch identických okruhov merajúcich 21 km. Každý účastník štafety pobeží jeden úsek asymetrickej dĺžky od 9 do 12 kilometrov.

Keď športujete, nepotrebujete osobitnú dlhodobú prípravu. Štart a cieľ štafety je pred hotelom Double Tree by Hilton a na trati budú rozmiestnené dve odovzdávacie miesta. Pred hotelom Centrum sa bude odovzdávať štafeta do druhého a štvrtého úseku a na Hlavnej za obrátkou do tretieho úseku. Štartuje sa samozrejme spolu s maratóncami i polmaratóncami v nedeľu 3. októbra o deviatej hodine. Výsledný čas každej štvorčlennej štafety v cieli odmeria elektrický čip. Na zvládnutie úsekov nie je stanovený časový limit a jednotlivé štafety s menami štartujúcich i výsledky budú uverejnené v oficiálnej štartovej a výsledkovej listine. V cieli budú všetci členovia štafety odmenení exkluzívnou maratónskou medailou. Do štafetového behu sa medzi inými v tomto roku zapojí populárny Sajfa so svojimi priateľmi i skupina NO NAME s frontmanom Igorom Timkom.

Viac informácií a prihlášky na: www.kosicemarathon.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...