Vyhľadávanie:

Tenisový turnaj manažérov

Tenisový turnaj manažérov

Tak ako každoročne, aj na budúci mesiac pripravujeme tenisový turnaj v štvorhre manažérov. Uskutoční sa v sobotu 10. 6. 2006 so začiatkom o 8.30 h. na tenisových dvorcoch v Mestskom parku (pri letnom kúpalisku). V prípade nepriaznivého počasia, ako tomu bolo vlani, sa turnaj prekladá na nedeľu 11. júna.

Zápasy sa budú hrať na jeden víťazný set do 6. Prihlásené dvojice sa vyžrebujú do skupín, do ktorých budú nasadení vlaňajší finalisti. Turnaja sa môžu zúčastniť zamestnanci U. S. Steel Košice z kategórie "T" a dvojice môžu byť aj zmiešané (muž-žena). Prihlásiť sa na tento turnaj je potrebné do 2. júna 2006 Jánovi Cabanovi na tel.: 3-1643, mobil: 0902 952 437, alebo e-mail: jcaban@sk.uss.com. Víťazná dvojica bude o týždeň na to v sobotu 17. júna zaradená do V.I.P. turnaja, ktorý sa uskutoční v rámci medzinárodného tenisového turnaja v Košiciach Steelers Cup. Ten sa bude konať v dňoch 10. - 18. júna na Aničke.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...