Vyhľadávanie:

Turisti do Kežmarských Žľabov

Turisti do Kežmarských Žľabov

V uplynulom týždni sme rekreačných turistov z U. S. Steel Košice pozvali na lyžiarsky prechod z poľského Gladyszowa do Regetovky. Tento zájazd, plánovaný na sobotu 14. marca, sa neuskutoční. Ako náhrada je organizovaný iný zájazd na nedeľu 15. marca do Kežmarských Žľabov. Bude to lyžiarska turistika s možnosťou zjazdového lyžovania v stredisku Ždiar - Strednica. Lyžiari na bežkách si budú môcť vybrať z dvoch trás. Prvá, ktorá môže trvať približne šesť hodín, povedie z rázcestia Biele vody - Šalviový prameň - chata pri Zelenom plese a späť.

Druhá, kratšia trasa, v trvaní približne 4,5 hodiny: Sedlo pod Príslopom - Priehrštie - Magurka - Filipský vrch - Ždiar. Cena zájazdu je 9 eur, zraz účastníkov v nedeľu 15. marca o 6.45 hod. na parkovisku pred Spoločenským pavilónom na Triede SNP 61. Prihlášky do 12. marca a informácie na tel.: 0904 318 414. Predpokladaný návrat do 19. hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...