Vyhľadávanie:

V tombole ďalšia cena - vyhliadkový let lietadlom

V tombole ďalšia cena - vyhliadkový let lietadlom

Registrácia na Family Safety Day od utorka 22. apríla

V týchto dňoch by ste už mali nájsť vo svojich domácich poštových schránkach obálku s mimoriadnym vydaním Ocele východu, ktorým U. S. Steel Košice pozýva zamestnancov a ich rodiny na firemné rodinné podujatie Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day. Jednodňová akcia sa uskutoční v sobotu 31. mája 2014 od 9:00 do 17:00 na priestranstve pred hlavným vstupom do podniku.

Registrácia na podujatie sa začína už v utorok 22. apríla. Prihlásiť sa je možné priamo z domova prostredníctvom internetu na adrese www.safety1.sk, v zamestnaní prostredníctvom intranetu alebo telefonicky na telefónnom čísle 673 2972 v pracovných dňoch od 9:00 do 14:00. Prihlasovací systém bude prvé tri dni prednostne registrovať tých železiarov, ktorí na tomto podujatí v predchádzajúcich dvoch rokoch neboli prihlásení. Po uplynutí tohto obdobia už bude systém prijímať registrácie neobmedzene až do 20. mája 2014, prípadne do naplnenia kapacity päť tisíc osôb.

Pretože parkovanie osobnými motorovými vozidlami bude obmedzené, organizátori odporúčajú, aby ste na presun do areálu U. S. Steel Košice využili mestskú hromadnú dopravu. A to aj vtedy, ak budete mať v deň konania akcie práve pracovnú zmenu. Električky (R) a autobusy (RA) vás odvezú zadarmo.

Organizátori sľubujú pre tretí ročník podujatia zaujímavý program pre každú vekovú kategóriu na ešte väčšej ploche než tomu bolo vlani. Zvlášť zelená lúka v blízkosti vstupnej rozvodne, kde vás odvezú dva turistické vláčiky, bude orientovaná na oddych a zábavu. Súťaže za sladké odmeny, terárium so zvieratkami, minizoo, relax zóna, detský kútik s maskotmi, tvorivé dielne, jazda na koni, trampolíny... to je iba malá "ochutnávka" zábavy pre deti v tejto zóne. Nadšencov letectva určite poteší aj náš kolega, výrobkový inžinier PZ3 z útvaru generálneho manažéra pre kvalitu Milan Hučko, ktorý so svojimi priateľmi Mariánom Miľom a Jozefom Stašom z formujúceho sa klubu leteckých modelárov na letisku Bidovce predvedú modely lietadiel, vrtuľníkov a koptérov. "Vrtuľníky a koptéry uvidia železiari aj vo vzduchu," hovorí nadšenec leteckého modelárstva M. Hučko, pre ktorého sa stalo záľubou už v detstve. "Okrem toho budú k videniu aj letecký simulátor, helmy zo stíhačiek, motory používané v modeloch lietadiel," približuje atrakcie, ktoré neujdú určite oku žiadneho muža. A navyše, jeden z vyžrebovaných účastníkov Family Safety Day získa 30-minútový vyhliadkový let lietadlom so štartom z letiska Bidovce. V tombole tak bude už šesť cien - fotoaparát, LED televízor, víkendový pobyt pre rodinu vo Vysokých Tatrách, dva hokejové dresy HC Košice s podpismi hráčov a už spomínaný vyhliadkový let.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...