Vyhľadávanie:

Vďaka za ochotu, pomoc, porozumenie

Vďaka za ochotu, pomoc, porozumenie

"Nenašli by sme ani najkrajšie slová, aby sme vyjadrili to, čo naozaj cítime, čo chceme vysloviť v mene všetkých detí žijúcich v Detskom domove Lienka a Špeciálnej základnej školy internátnej. Aspoň takýmto spôsobom by som sa vám chcela poďakovať za to, že ste na nás mysleli, a to i v tých, nie práve najlepších časoch, za váš sponzorský dar, za to, že ste prispeli deťom, ktoré to najviac potrebujú. Ďakujeme. Preukázali ste svoju lásku, porozumenie a ochotu pomôcť, aby sny a túžby našich detí, ktorým chýba teplo domova, dotyk mamy a otca, neostali nevypočuté. Ďakujeme všetkým ľuďom dobrej vôle," píše sa v liste z Detského domova Lienka vo Veľkých Kapušanoch.

Je jedným z desiatok a desiatok ďalších, ktoré plné vďaky prišli v uplynulých dňoch na adresu U. S. Steel Košice zo všetkých kútov východného Slovenska. Za veľkorysú pomoc huty, materiálne i finančné dary, ktoré pomáhajú riešiť problémy vyplývajúce predovšetkým zo zložitej ekonomickej situácie, nešetrili slovami uznania detské domovy v Dobšinej, na Uralskej ulici v Košiciach, v Mlynkách - Bielych Vodách, z Koromle, Žakaroviec, Tisovca, Domovov sociálnych služieb v Osadnom i na Opatovskej ceste v Košiciach. V mene obetí detského násilia mimoriadne oceňujú pomoc fabriky aj v centre Slniečko v Dolných Štitároch, kde sa venujú chlapcom a dievčatám, ktorí namiesto lásky, pohladenia, prežili doteraz len utrpenie, týranie a zneužívanie. Povďačná je tiež Gréckokatolícka apoštolská exarchátna charita so sídlom na košickom Dominikánskom námestí, predovšetkým za podporu projektu Požičovne zdravotníckych pomôcok a ošetrovateľskej činnosti pacientov v domácom prostredí v Michalovciach.

Úprimné slová vďaky adresovali U. S. Steel Košice aj mnohé vzdelávacie inštitúcie, kluby záujmových činností a športu a zdravotnícke organizácie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...